Uutta Hedteciltä!

EYEleds orientoitumisvalaisimet lattioihin ja seinäpinnoille

EYEleds orientoitumisvalaisimet ovat uusin lisä Hedtec Valaistuksen tuotevalikoimaan. Näiden pienikokoisten ja helposti sijoitettavien led -valaisimien avulla voi helposti ja tyylikkäästi luoda kulkua opastavan tai tilaa ilmettä korostavan valaistuslisän. Mallistossa on valaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöihin.
Sekä sisätilan että ulkotilan valaisimet ovat aina IP67 luokiteltuja ja kestävät päälle astumista aina 285 kg/cm². Pienimmät valaisimet vaativat upotussyvyyttä vain 7 mm ja soveltuvat siten upotettaviksi laminaatti ja parkettipintoihin sekä erillisen kiinnikerenkaan avulla myös useimpiin kokolattiamattoihin. Näitä lattiaan upotettavat valaisimet ovat saatavissa pyöreässä (0,3W/1,6lm) ja neliömäisessä (2,0lm/0,6W)muodossa. Ledien värisävyvaihtoehdot ovat lämmin valkoinen (3000K), kylmä valkoinen (5500K) sekä värilliset sininen ja meripihka. Myös 0,42W RGB vaihtoehto on saatavissa pyöreässä muodossa. Pyöreässä muodossa löytyvät myös valmiiksi kytketyt 3 ja 5 valaisimen vaihtoehdot valkoisille led valoille.

Tehokkaammilla 1,5W versioilla toteutetaan kaapistojen alle tai vitriineihin sijoitetut valaistukset ympärisäteilevällä valokeilalla tai kulkuteille ja portaisiin valoa suuntaavilla, suojalipoilla varustetuilla valaisimilla.

Vaikka kaikki mallit ovat IP67 kotelointiluokassa, on ulkokäytöissä käytettävä sinne tarkoitettuja malleja niiden erityyppisen, ulkoasennuksiin soveltuvien kaapelointien ja muiden ratkaisujen johdosta. Ulkovalaisimia on saatavissa malleina, joihin sisältyy kytkentärasia valaisimen liittämiseksi syöttölinjaan tai IP -luokitelluilla pikaliitinjohtimilla varustettuna.

Lisätietoja:

Hedtec/Jutta Härkönen

2017-08-08T16:43:53+00:00 toukokuu 9, 2014 |