Sharp lanseeraa markkinoiden helppokäyttöisimmän mikroaaltouunin

Sharpin uusi mikroaaltouuni R-291BKW SOLO START käyttää älykästä anturia, joka mittaa ruoan kosteuden ja mukauttaa valmistusajan automaattisesti. Enää ei tarvitse syöttää painoa, aikaa tai tehoa. Ruoka lämpiää täysin yhdellä SOLO START napin (punainen käynnistyspainike) painalluksella.

– Mikroaaltouunia käytetään usein täydentämään ruoanlaittoa, mikä asettaa vaatimuksia helppoudelle ja tehokkuudelle. Sharpin uusi mikroaaltouuni sopii kaikille, erityisesti lapsille, jotka tulevat nälkäisinä kotiin koulusta ja ikääntyneille, jotka saavat ruokansa kotiin toimitettuna, sanoo Per-Martin Öhman, Sharp Electronics (Nordic) AB:n tuotepäällikkö.

Suuri ja selvä näyttö tekee käytöstä erittäin helppoa ja käytännöllistä. Pyörivä lautanen on hieman suurempi kuin tavallisissa mikroaaltouuneissa, koska tilavuus on 22 litraa.

Pakastettu ruoka sulaa helposti painamalla ”Defrost-nappia”. Joka painalluksella paino lisääntyy 100 g – 200 g – 300 g, sen jälkeen voi vain käynnistää sulatuksen.

Yhden tai useamman vesikupin lämmittämiseen tarvitsee vain syöttää lämmitettävien kuppien määrä ja painaa sitten käynnistystä.

Mikroaaltouuni on erittäin helppo puhdistaa, sillä siinä ei ole mekaanisia nappeja, joihin voi kerääntyä likaa. Muotoilu on neutraalin valkoinen mustalla etusivulla.

Tuoteyhteenveto
• 22 l:n tilavuus
• Mikroaaltoteho 800 wattia
• 4 tehotilaa ja 3 automaattista ohjelmaa
• Pyörivä lasilautanen 27,2 cm

Saatavuus: elokuu 2014 Prismat

Lisätietoa: Oy Hedengren Kodintekniikka Ab, Mika Santala, puh. 0207638301 tai mika.santala@hedengren.fi

2017-08-08T16:43:53+00:00 kesäkuu 9, 2014 |