Oy Hedengren Security Ab vahvistaa toimintojaan Pohjoismaissa

Oy Hedengren Security Ab:n tytäryritys Hedengren Security AS on ostanut 27.12.2012 Prosec Oslo AS:n ja Prosec SørØst AS:n liiketoiminnot Norjassa. Samassa yhteydessä kyseisten yritysten henkilökunta siirtyy Hedengren Security AS:n palvelukseen.

Prosec Oslo AS ja Prosec SørØst AS ovat perustamisestaan lähtien vuodesta 2003 toimineet Oslon talousalueella turvallisuusjärjestelmien myyjinä ja asennusliikkeinä. Liiketoiminta jatkuu kaupan jälkeen aiemman mukaisesti Country Manager Ingar Jarle Havskårdin johdolla.

Oy Hedengren Security Ab kuuluu vuonna 1918 perustettuun Hedengren-konserniin ja on yksi Suomen johtavia turvallisuusjärjestelmätoimittajia. Toimintaa on viime vuosien aikana voimakkaasti laajennettu Pohjoismaihin, Baltiaan, Venäjälle, Englantiin ja Irlantiin.

Oy Hedengren Security Ab:n toimitusjohtaja Kauko Pirskanen sanoo Hedengren Security AS:n perustamisen ja Prosecin liiketoimintakaupan entisestään vahvistavan markkinaosuuksiamme Norjan markkinoilla. Oy Hedengren Security Ab:llä on omat toimipaikat Eestissä, Ruotsissa sekä nyt Norjassa.

Lisätiedot:
Kauko Pirskanen,
Oy Hedengren Security Ab
Toimitusjohtaja

2013-01-16T12:25:24+00:00 tammikuu 7, 2013 |